Про те, що справжньою причиною розлучення Мураєвих може бути зрада політика, писало у 2017 році видання «Комментарии». «Їхнє (Валерії та Євгена Мураєвих – ред.) сімейне життя зазнало краху три місяці тому (стаття опублікована в серпні 2017 року - ред.): Мураєв розлучився зі своєю дружиною і одружився на невідомій нікому 19-річній фотомоделі. Валерія залишилася одна з двома дітьми….», - писали журналісти.

«На людях» і в соціальних мережах Валерія та Євген Мураєви намагаються не афішувати взаємну неповагу, а навпаки, створюють враження підтримки одне одного. «Мураєв попросив Валерію зробити вигляд того, що між ними немає ворожнечі. А насправді, вони навіть не спілкуються. Вся ця «підтримка» - лише заради гарної картинки та для того, аби політична кар’єра Мураєва не канула в Лету. Проте після наступних парламентських виборів їхні шляхи розійдуться остаточно, не зважаючи на спільних дітей, яких Мураєв і зараз не надто підтримує», - зазначає джерело, обізнане з подіями.

Євген Мураєв – позафракційний народний депутат. Раніше входив до фракції «Опозиційний блок». Голова політичної ради партії «За життя».

Мураєв відомий своїми українофобськими поглядами. У червні 2018 року він заявив, що політичний в'язень режиму Кремля Олег Сенцов «готував вибухи та підпали» і «для частини населення є терористом». Це викликало негативну реакцію низки політиків. Зокрема, депутат Верховної Ради Сергій Пашинський звернувся в СБУ та до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу щодо Мураєва за статтями «державна зрада» і «завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», а віце-спікер парламенту Ірина Геращенко запропонувала колегам бойкотувати ефіри NewsOne до отримання публічних вибачень його власника «перед Сенцовим та усіма політв'язнями».

Павло Степанець

Джерело: From-ua.com