70-річна модель розкрила, як їй вдається виглядати на 35

22-10-2017, 11:06 / Автор: Артем Шах
/
2.2т

Ім'я киянки Галини Герасимової з'явилося на слуху всього якихось півтора роки тому. Сімдесятирічна пенсіонерка спочатку стала обличчям модного глянцевого журналу L`OFFICIEL, а потім отримала цілу купу пропозицій від модних видань, ток-шоу та кліпмейкерів.

Про кар'єру моделі, вік і жіночу красу Галина розповіла Знай.ua.

Я вважаю себе звичайнісінькою жінкою. Родом з Миронівки, Київської області, в 19 років вийшла заміж за військового, багато поїздила слідом за ним і в 70-их роках ми осіли в Києві. До сих пір живемо душа в душу. У нас дві дорослі дочки і четверо онуків.

У мене з дитинства була яскрава зовнішність. Я була мініатюрною блондинкою. Одного разу ми з тіткою пішли на ринок, в той час в Ржищеві якраз знімали фільм "Дніпро горить" і творці картини шукали типажі героїв на ринку. Мене помітили, сказали тітці, що хотіли б бачити мене в кіно. Батьки відмовили їм. Просто сказали, що мені це не потрібно, актрисою я все одно не стану. На цьому припинилися всі розмови, як і мрії про сцену або камеру.

Я з юності звикла, що жінка повинна виглядати максимально красивою і доглянутою. Хоча в радянські часи з цим і були складності. Але я вважаю, що жінка повинна виглядати такою в будь-якій ситуації.

Після переїзду до Києва я працювала в НДІ, була оператором ЕОМ, потім працювала на інженерних посадах. Відмінно пам'ятаю часи тотального дефіциту, коли майже нічого не було. До сих пір зі сміхом згадую, як вдавалося дуже рідко дістати відріз тканини, як у нас був стіл замовлень і ми з співробітниками тягнули жереб - кому дістануться туфлі, які випадково до нас завезли. Розмір значення не мав. Люди просто хапали все, що давали, а потім мінялися між собою.

Одного разу ми святкували Новий рік у будинку офіцерів. У нас була хороша компанія, а мені вдалося дістати до свята сині угорські туфлі, якими я дуже пишалася. Після свята хтось із друзів чоловіка запросив нашу компанію до себе додому. Ми, дружини військових, природно перевзулися в чоботи, щоб йти по снігу, а туфельки склали по пакетам, які ніс один з товаришів по службі. Вдома виявилося, що пакет з моїми туфельками втратили по дорозі.

Мої онуки люблять мене фотографувати. Старший онук Іліан навчається на режисерському факультеті і виклав в соціальних мережах мої фотографії.Його друзі побачили мене. На той момент в соцмережах шукали жінку у віці для фотосесії. Хтось комусь скинув мої знімки. Так мене запросили на першу фотосесію.

Коли я вперше прийшла на зйомки, фотографи та стилісти похвалили мій типаж. Онуки мене відразу попередили, що, можливо, все буде кілька авангардно - щоб я не протестувала і не опиралася. Так воно і вийшло. Мені зробили зачіску, макіяж і попросили попозувати. Сама здивувалася, коли в кінці фотосесії мені сказали, що у мене все вийшло і я природжена фотомодель. Так я опинилася в журналі L`OFFICIEL.

Після тієї фотосесії мене помітили. Я багато знімаюся, брала участь в передачах "Все буде добре","Супер Интуиция", "Сюрприз, сюрприз", "Говорить Україна", "Стосується кожного", "За живе" виходила на подіум, знімалася в кліпах Олександра Пономарьова та Світлани Лободи.

На зйомки завжди їду з задоволенням. Я взагалі звикла отримувати задоволення від всього що роблю - це приходить з роками. Люблю, коли мені роблять зачіску, макіяж, змінюють мій стиль. Зовсім недавно довелося позувати у величезному старовинному капелюсі і вінтажній червоній сукні, до цього мені намалювали зигзагами брови і зробили срібні губи. Люблю такі експерименти. Я займаюся цим і майже не відчуваю втоми.

У кліпі Олександра Пономарьова "Полонений" ми познайомилися з моделлю Анастасією Кумейко та навіть зіграли з нею одного і того ж персонажа. Вона - в молодості, а я - в більш зрілому віці.

Мій чоловік спочатку не сприймав моє захоплення зйомками всерйоз. Але коли йому показали, він був радий за мене. Ревнощів немає, ми вже люди у віці, багато разом пережили, через багато що пройшли. Так що він знає, що я його люблю і для ревнощів немає підстав.

Я ніколи не сиділа на дієті. У мене конституція тіла така, що мені б навіть трохи поправитися незавадило. Зовсім трішки - на два-три кілограми. Єдине, що я роблю в процесі прийняття їжі - їм кілька разів і невеликими порціями. Може, тому і не гладшаю.

Я вважаю, що у жінки все повинно бути в міру. Це дуже важливо. Наприклад, я не проти того ж ботоксу. Хоча сама його ніколи не робила. Якщо жінка хоче виглядати молодше, якщо фінанси дозволяють - то заради Бога. Головне, щоб все було в міру. Тому що сильно накачані губи, купа прикрас, по дві дублянки за один раз - це занадто та виглядає некоректно.

Я від народження блондинка. Зараз тільки злегка підфарбовую волосся в пшеничний колір - через сивину.

Я не вважаю себе дуже стильною. Але завжди прагнула мати гарний вигляд. Просто тому, що для жінки це природно. Можна не мати грошей, жити в період тотального дефіциту, але все-таки жінка повинна прагнути виглядати хоча б доглянутою. Перш за все для себе самої. З власного досвіду знаю, коли я вдома, в халаті, без манікюру, ненафарбована - немає якоїсь гармонії в душі. І навпаки. Якщо на мені каблучок, прикраси, я при повному параді – в душі з'являється якась гармонія, впевненість. Навколишні це бачать.Тому раджу навіть вдома виглядати доглянуто.

Я не проти нововведень в моді, можу і джинси одягнути з кросівками.Найголовніше, щоб жінка сама собі подобалася в цьому вбранні, щоб воно було їй до лиця.

Згодом вік обов'язково позначається. І ти вже не можеш дозволити собі те, що носять молоді дівчата і жінки. Дуже важливо знати і відчувати цю грань.

Зараз багато жінок зловживають біжутерією і прикрасами. Я в цьому плані старомодна. Все повинно бути продумано: якщо вже діаманти, то тільки на вечір, до вечірньої сукні, обов'язково відповідне взуття. Якщо на кожен день - легка і ненав'язлива біжутерія, щоб підкреслити шию, або зап'ястя.

Вік - це скоріше психологічне. Є жінки до 50, які сидять вдома, цікавляться городами і телевізором, доглядають онуків і кажуть, що їм вже нічого не потрібно і виглядати добре зовсім не обов'язково. А є жінки за 60, які ще люблять прогулятися в парку, навіть при відсутності грошей намагаються купити фарбу для волосся або порадувати себе новим лаком для нігтів. Я думаю, що з віком приходить розуміння - будинок, сім'я, турботи будуть вічно і всіх справ не переробиш. Потрібно вміти знаходити час і для себе.

Напомним, Украину накроют заморозки: объявлен І уровень опасности.

Ранее Вести-ua.net писали, "Танці з зірками": стало відомо, яка пара покинула проект.

Также Вести-ua.net сообщали, Победить только на поле боя у Украины возможностей нет, будут переговоры, - ГУР.

Почему вы можете доверять vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Последние новости

23:11
Самые счастливые дни мая 2024 года: какие сюрпризы ждут всех Зодиаков
221
22:57
Обещанное оружие Украина получит только летом или даже позже, - NYT
123
22:43
Татарстан сидит без интернета и мобильной связи: ГУР устроило кибератаку в Алабуге
183
22:19
Генштаб ВСУ издал распоряжение для всех мужчин от 18 до 60 лет
435
22:03
Холод идет с Баренцева моря: синоптик предупреждает о заморозках в Украине
261
21:58
"Убийца" Google: 9 мая выходит новая поисковая система
289
21:33
Россияне быстро адаптируются: эксперт оценил, сколько времени есть у Украины для эффективных ударов ракетами ATACMS
325
21:14
Чехия не поддерживает уклонистов, которые укрываются от мобилизации, - МИД
274
20:56
В США подтвердили, что Россия использует против ВСУ запрещенное химическое оружие
304
20:41
Жданов считает, что большое наступление РФ еще не начиналось, и сообщил, где и когда это произойдет
628
20:18
Крупнейший европейский банк все-таки сворачивает работу в России: гендиректор назвал дату
263
20:01
"Шутка за счет украинцев": Шольц ответил о поставках Киеву ракетах Taurus, и это было подло
581
19:53
Астрологи назвали знаки зодиака, которым точно повезет на этих выходных
362
19:35
Погоду будет определяться антициклон: прогноз на завтра
253
19:17
В Раде определились с размером штрафов для "уклонистов"
350
18:59
Лунный календарь на май: в какие дни следует быть осторожным
308
18:41
Жителям города на Сумщине советуют покинуть регион
398
18:23
За повышение акцизов на топливо заплатит потребитель, - эксперт
278
18:06
Убийство украинца в Будапеште: в МИД раскрыли детали происшествия
318
17:48
Грядет время великих перемен: в древнем пророчестве нашли слова о победе Украины
1.4т
17:30
Прямой поезд в Прагу из Чопа: пассажиров могут оштрафовать на 5000 евро
475
17:12
Ядерный удар в космосе: в Пентагоне выразили очередную обеспокоенность
329
16:54
Прогноз погоды на выходные 4-5 мая: в каких регионах возможны осадки
306
16:36
Возвращение беженцев в Украину: появился прогноз до 2026 года
438
16:18
Жизнь наладится: эти знаки зодиака станут счастливее в мае
336
16:00
Курс доллара снизился: что происходит в обменниках
336
15:42
Для военнообязанных готовят новый документ единого образца: в Генштабе раскрыли детали
345
15:24
В ГУР раскрыли "трехслойный" план Путина по дестабилизации ситуации в Украине
376
15:07
Украину накроют заморозки: объявлен І уровень опасности
408
14:49
Командующий Сухопутными войсками прокомментировал план врага по захвату Харькова и Сум
457
14:31
Астрологи назвали знаки зодиака, чье финансовое положение на днях может серьезно пошатнуться
444
14:13
Тарифы на коммуналку: в НБУ дали неутешительный прогноз на ближайшие годы
357
13:55
Победить только на поле боя у Украины возможностей нет, будут переговоры, - ГУР
483
13:37
В Киеве с почти тайным визитом побывал глава МИД Британии
356
13:19
В Чехии сделали важное заявление по поводу украинских "уклонистов"
519
13:01
Цены на тепличный огурец стремительно падают
378
12:43
Захватят за семь дней: страны Балтии предупредили о серьезной опасности
414
12:25
Рост зарплат: как повысятся доходы украинцев в ближайшие годы
323
Больше новостей