Вимушено їду з України...

15-02-2018, 09:59 / Автор: Ілько Северин
/
"Єдине, чого я просив у держави останнім часом — це справедливості..."
1.7т

Дорогі друзі, брати і сестри, українці... Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи, де, вірогідніше за все, найближчим часом попрошу політичного притулку. Це рішення стало абсолютно спонтанним, адже я до останніх хвилин свого перебування в Україні, чекав і вірив у те, що мене почують ті можновладці, до яких я звертався особисто і на яких покладено відповідальність за дотримання законності в цій країні. Я писав відкриті листи Представнику Президента у Верховній раді Ірині Луценко і міністру юстиції Павлу Петренку, я звертався з офіційними заявами до всіх можливих інституцій, які опікуються дотриманням справедливого судочинства в Україні. Я намагався викласти свою позицію у незаангажованих ЗМІ, але потоки брехливої інформації, яку виливали на мене бульварні видання та телеканали були геть не співставними з моїми ресурсами — людини-митця, що намагалася знайти справедливість там, де її годі й шукати.

Дещо з моєї біографії: я, Мухарський Антон Дмитрович, народився в Києві в листопаді 1968 року. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва за фахом актор. За майже 30 років у професії зіграв близько ста ролей у театрі і кіно. Є двічі лауреатом премії Київська пектораль. А ще я був автором, продюсером та ведучим багатьох телевізійних проектів серед яких: “Бадьорого ранку”, “Шалений світ”, “Квадратний метр” “Зелена лампа”, “Секретний фронт” та інші. Як письменник, випустив у світ три романи: “Доба”, “Попса для еліти”, “Розрив”, видав три збірки повістей та оповідань, дитячу книгу “Легенда про Квітозавра”. Ініціював і видав у світ три величезні літературно-мистецькі видання “Жлобологія” (дослідження пострадянського хама), “Майдан. (Р)Еволюція Духу” (сучасна українська неогероїка), та великий Альманах “Національна ідея модерної України”(30 інтерв’ю з видатними українцями). У 2008 році заснував галерею незалежного мистецтва ANTIN’S COLLECTIONS, що відзначилася масштабними проектами “Сільський гламур” та “Українська мультиплікація. Все що залишилося”, а у 2009-му створив радикальну мистецьку формацію Союз Вольних Художників, в акціях якої брали участь визначні діячі сучасного українського арт-простору - Іван Семесюк, Олекса Манн, Роман Мінін, Андрій Єрмоленко, Ігор Перекліта, Стас Волязловський.

Єдине, чого я просив у держави останнім часом — це справедливості. Але сучасна українська держава не може мені цього дати. Ось чому я їду....

Майже чотири роки в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про перегляд розміру аліментів та порядку побачень з дітьми.

Вони почалися у 2012 році із появою у моєму житті вищезгаданого проекту Орест Лютий, адже колишня дружина виступила категоричною противницею критики існуючої на той момент в Україні влади. Це призвело до того, що у жовтні 2012 року мені було відмовлено у праві бачитися із моїми дітьми, з мотивацією “буцімто тато збожеволів на політичному ґрунті”. З того часу ми проживали окремо. У жовтні 2013, після року!!! заборон на побачення з дітьми, мені було висунуто умови матеріального характеру, на які я заради можливості спілкуватися з дітьми погодився. Зокрема: я мав залишити матері моїх дітей все спільно нажите в шлюбі майно — великий приватний будинок на Осокорках, чотирьохкімнатну квартиру на Святошино та два автомобілі. А також взяв на себе зобов’язання виплачувати матері утримання на трьох неповнолітніх дітей у розмірі еквівалентному 3000 долл. США (три тисячі доларів США), що на той момент становило 24300 грн. (двадцять чотири тисячі триста гривень). Всі ці положення було зафіксовано у шлюбному контракті, який містив пункт 5.3.1. згідно з яким, у разі зміни мого матеріального стану, сторони упродовж місяця можуть переглянути фінансові умови контракту.

На момент підписання договору я мав високооплачувану роботу (контракт з телеканалом), а також власну агенцію з організації свят, тому сума зазначена у договорі, була для мене цілком прийнятною.

Проте революція і війна, або те, що називають “форс-мажорними обставинами непереборної дії” реально вплинули на мої заробітки. Проект “Зелена лампа” на каналі ТВІ було закрито. Утримання концертної агенції стало неможливим. Натомість почалася суцільна благодійність і волонтерство. Єдине, про що я просив у колишньої дружини, трохи послабити фінансовий зашморг на моїй шиї та дати можливість бачитися з дітьми. Але на всі мої прохання отримував відмову.

20-го травня 2014 року, я звернувся до Оболонського районного суду з первісним позовом про перегляд суми аліментів, зазначеної у контракті, та визначення порядку побачень з дітьми.

АЛЕ ЦЕЙ ПОЗОВ Й ДОСІ НЕ РОЗГЛЯНУТО!!!

А тепер я переходжу до суті мого конфлікту із державою, через який я вимушено полишаю Україну.

7-го грудня у Верховній Раді у другому читанні в рекордно швидкі терміни було прийнято законопроект #7277 про посилення відповідальності неплатникам аліментів, який в народі вже охрестили “Законом Сніжани Єгорової”. 18 грудня його підписав Парубій. А 4-го січня і Президент України. Згідно з нововведеннями, державні і приватні виконавці можуть на власний розсуд встановлювати боржникам по аліментах заборону виїзду за кордон, відбирати водійські права, і право користуватися зброєю (тобто право на самозахист), доправляти до виконавця в кайданках в автозаку, відправляти на соціальні роботи і навіть запроторити до в’язниці, порушуючи цим не тільки Конституцію України, а й Женевську конвенцію.

За декілька місяців до прийняття закону в ЗМІ було розгорнуто цілу кампанію з промоутування цих нововведень. А в ролі “головного злісного аліментника країни” було обрано вашого покірного слугу. Я вже не кажу про зграї осатанілих від запаху крові хижих жінок-месниць, що виливали на своїх колишніх мега-тонни бруду, водили хороводи в ефірах телеканалів і радіостанцій співаючи дифірамби і тюнінгованій прокурорші Луценчисі, і мєнстрюстіцію Пєтрєнкє, які теж наче побожеволіли і почали дозволяти собі підтримувати й ширити наклепи і брехню на мою адресу. Саме ви — Ірино Луценко і ви пан Петренко зробили те, що не змогли зробити зі мною Янукович і компанія. Я втратив віру у справедливість. Я писав до вас листи, я дзвонив вашим помічникам, аби принаймні ви мене вислухали... Вислухали мою історію, людини, яка через свою любов і віру у нову справедливу Україну втратила родину, не має права бачитися з дітьми, а тепер ще є оббріханою і спаплюженою найвищими державними чинами.

АДЖЕ Я НЕ МАЮ БОРГІВ ПЕРЕД МОЇМИ ДІТЬМИ!

Для цього варто зазирнути в реєстр боржників.

За ці три з половиною роки я сплатив їм понад 1 000 000 (один мільйон !!! гривень аліментів), в оплату цих фіктивних боргів з аукціонів продають моє майно. Адже поки контракт діє, я маю десь заробляти ці 24300 гривень, на які щомісяця нараховується пеня. А ще утримання дітей від першого шлюбу, а ще старі батьки і комунальні платежі...

Я не можу заробити такі гроші у країні, де йде війна, де українським артистам (на відміну від проросійських колег або тих, що користуються російською мовою) платять в рази менше. Але я принципово не буду повертатися на російськомовні пасовиська. Я не можу добитися правди у судах, я не можу бачити дітей, я не можу жити у країні, де найвищі державні чини оббріхують і водять за носа простих українців, я не можу достукатись до брехливих журналістів, аби вони не ширили наклепи... Бачите, як багато я не можу в Україні....

От ми і дісталися до фіналу.

Нинішня держава всіма своїми інституціями і механізмами нищить сильного, активного, творчого, дієздатного, відповідального чоловіка, що нічого не потребує від держави взамін, окрім справедливості і чесного правосуддя. І поки в Україні цього не буде, громадяни їхатимуть звідси, забираючи в серці своєму лише мрію про ту Україну, за яку ми боролися і воювали.

І я не повернусь сюди, поки дама третього тисячоліття, жлобкувата прокурорша на лабутенах буде “розводити нас как котят” у стінах Верховної Ради, поки бездітний і неодружений незрозумілої сексуальної орієнтації тип, типу міністр юстиції, буде розповідати мені — батькові пятьох дітей, що “чужих дітей не буває”, поки його гламурна помічниця Бернацька, яку він в свій час видавав за свою коханку, буде патякати на президентському каналі про “злісного аліментника Мухарського”, а “найкращий спеціаліст з сімейного права” Катерина Власюк, що веде справи моєї колишньої дружини, нарешті не втовкмачить їй, що не давати батькові бачити власних дітей — то незаконно.

І наостанок, я хочу подякувати всім тим, кого залишаю в Україні, кого люблю і кого ніколи не покину, бо ще повернусь. Повернусь обов”язково, коли всі недолугі телепні від нинішньої влади підуть в небуття. Бо я завжди відповідаю за свої слова і виконую свої обіцянки. Бо я — Антін Мухарський, а вони — тимчасові пухирі на тілі нашої прекрасної України, яку ми ще з вами побудуємо.

Тато, мамо, діти — Софійка, Іванка, Андрійчик, Орися і Іванчик, рідний брат Денис, Жанна, Юрчик, Іра і ще одна Іра, Андрій, Микита, Дмитро, Микола, Юля і ще одна Юля, та всі ваші діти, тьотя Жєня)), пані Олеся і пані Єлизавета Костівна, Ларуся, Ілларіон і Маша, Вовка, Соломаха, Лапін і Ковтун, Сем, Єрмоха, Великий Коляда і Манн, Іван Панасюк, Діма Мотузок, Ляля Звєздінська-Махно, Сергій Суворий, Валєрчик з барабанами, Жєня Іванов і Мариночка, а ще глибокий мудрий і щедрий А.А., якому я дуже вдячний, Валентина, Ірина та Тетяна, Андрій Миколайович і Тоня, Оля Додух і всі, всі всі, хто допомагав мені жити і творити!

Дякую вам!

СЛАВА УКРАЇНІ!


Джерело: Антін Мухарський, obozrevatel.com

Напомним, Бывший заключенный расстрелял управление артиллерийского дивизиона ВС РФ.

Ранее Вести-ua.net писали, Михайло Гаврилюк: Одним словом, в Верховній Раді - бардак.

Также Вести-ua.net сообщали, Обновление данных военнообязанных: нужно ли идти в ТЦК после 18 мая, если информация актуальна.

Почему вы можете доверять vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Последние новости

17:58
Трамп приготовил секретный план мира для Украины и России, — СМИ
189
17:36
Сколько самолетов Су-25 осталось в России: для чего их используют оккупанты
259
17:01
Как победить стресс: назван бесплатный и простой способ
268
16:30
Закон о мобизиции: для военнообязанных введут документ единого образца
351
16:12
В Чечне закупили оборудование откачивать больного Кадырова
433
15:56
Много дождей, часто с грозами: синоптики дали прогноз на 6 мая
503
15:31
РФ вторые сутки заметает снегом: на дорогах полутораметровые сугробы
695
15:09
НАТО способно вмешаться в войну в Украине: стало известно о "красных линиях" Альянса
394
14:55
Утечка данных из Бундесвера: доступными стали тайные видеосовещания
385
14:32
Взрыв в Бердянске: минус один коллаборант
298
13:56
Куда-то спешил: Путин посетил богослужение, однако во время литургии внезапно исчез
1.7т
13:33
Стали известны детали сбития вражеского Су-25
469
13:13
Обмен всех на всех: Варфоломей призвал Украину и Россию к "христианскому" жесту
290
12:57
Кредиторы планируют надавить на Украину и получить свои деньги
397
12:43
Большая удача в мае: трех Зодиаков накроет любовь
829
12:19
Россияне в бой бросают резервы, режут фланги и готовят окружение – подполковник ВСУ
584
12:03
Бывший заключенный расстрелял управление артиллерийского дивизиона ВС РФ
754
11:58
"Заграничная пенсия": что будут учитывать при назначении выплат
478
11:29
Россияне значительно продвинулись под Авдеевкой: в ISW назвали возможную причину
521
11:11
Штормить будет почти 2 недели: на Украину обрушился жесткий геомагнитный шторм
482
10:56
"Украину в мае ждет три важных события": прогноз изменений в войне
3.1т
10:41
Когда при продаже или покупке долларов потребуют документы: в ПриватБанке назвали условия
527
10:18
В Японии будут выращивать людям новые зубы вместо выпавших
462
10:01
"Русская мать" рада, что сын вернулся с войны в Украине без ноги
739
09:58
Залужный прервал молчание и напомнил о себе эффектным способом
883
09:33
Отправка польских войск в Украину: Сикорский сделал загадочное заявление
593
09:09
Обновление данных военнообязанных: нужно ли идти в ТЦК после 18 мая, если информация актуальна
1.6т
08:58
Какая погода ждет украинцев на Пасху: прогноз на 5 мая
336
08:36
Трамп-президент выставит странам НАТО жесткое условие: известны детали
525
08:14
В МИД Франции сделали заявление о катастрофических потерях РФ в войне
520
17:58
Как будут определять пригодность военнообязанных: в Минобороны дали детальное разъяснение
894
17:36
Как обжаловать штраф за нарушение правил дорожного движения: процедура пошагово
570
17:14
"РФ во время летнего наступления попытается захватить всю Запорожскую область", — генерал Павлюк
972
16:57
Россия объявила в розыск Зеленского
718
16:43
"Островок выживания": где в Киеве успешно прячутся от мобилизации
1.4т
16:19
Под Урожайным танк ВСУ разбил колонну бронетехники РФ
1.2т
16:03
"Подрываются наши бойцы и техника", - оккупанты жалуются на украинские ДРГ с территории Сумщины
808
15:56
Тарифы на газ с 1 мая: опубликована стоимость кубометра
1.2т
Больше новостей