Щодня оголюючи тіло, вона вперше оголила душу

10-01-2013, 13:39 / Автор: Артем Шах
/
Читати українською
Щодня оголюючи тіло, вона вперше оголила душу
11.1т

Стриптизерка Карамель, що частенько буває з виступами у нашому місті, вперше відверто розповіла про усі підводні камені цієї специфічної справи.

Хтось назве її аморальною особою, що розбещує уяву нерадивих чоловіків. Хтось обізве дівчиною за викликом, що надає екскорт-послуги. Так, грішним ділом, думала і я про всіх представниць цього заняття. Допоки не поспілкувалась з танцівницею тет-а-тет. Поки не побачила її виступи на власні очі. А ж доки не відкрила для себе стриптиз, як мистецтво розмовляти мовою тіла.

Мене ніколи не приваблював стриптиз! Ну що красивого в напівоголеному не завжди доглянутому тілі, що хвацько треться об холодну залізну ( і що найгірше – брудну) трубу. І кому взагалі, скажіть, це видовище може подобатись? Такими багато років поспіль були мої думки (читай – стереотипи), допоки одного вечора я не побачила ЇЇ виступ. Вигини точеної мініатюрної фігурки викликали заздрість у всіх присутніх глядачів жіночої статі. Її харизма та шарм заставляли чоловічі серця битися шалено та молоточками вибивали барабанні дроби у скронях (опісля виступу мій товариш саме так описав свій стан). Як колишню танцівницю мене просто заворожили Оксанині постановки, грація та неймовірна гнучкість тіла. Як естету – в око впали надскладні конструкції костюмів та краса й розкіш оздоби на них. Як журналістка – я мчала в гримерку, аби познайомитись і просто поговорити. Благо, львівська панянка виявилась дівчиною компанійською та радо йшла на контакт. Після розмови я теж захотіла танцювати на пілоні! І не потрібно осудливих поглядів! Хто з вас, дівчата, на дискотеці не тримався за жердину, дивлячись на неї скоса та замріяно? Хто з вас, хлопці, не висів на цьому брусі не в зовсім тверезому пориві емоцій? Ото ж бо!

Моя співрозмовниця – Оксана Попик. Натура витончена, фігура незаурядна та багатогранна. Творча особистість, що не сидить на місці, постійно удосконалює свої вміння, намагається щоразу підвищити планку власних досягнень та колекціонує титули і нагороди. А їх у молодої жінки немало: Чемпионка України по «Strip-Pole Dance – 2011», Бронзовий призер чемпионату «MISS POLЕ DANCE UKRAINE – 2011», Бронзова призерка Відкритогото Кубку України з бодібілдингу та фітнесу «ВАББА/УФББ в категории "бодіфітнес" – 2012». І щось мені підказує, що незабаром цей список поповниться новими відзнаками.

А поки - ми дискутуємо з приводу діяльності її власної студії танцю на пілоні. Говоримо про чоловічі вподобання. Шукаємо правди за лаштунками танцмайданчиків... Оксана почуває себе розкуто. Повсякчас посміхається, сипле жартами. Від її відвертих відповідей в повітрі стає гаряче. Вона щира та безпосередня, наче дитя. Але, як мудра жінка, виважена та терпима у своїх відповідях.

Про те, як заморочила голову стриптизом рідному брату, секрети перевтілення, поради закомплексованим жінкам, відверті сексуальні фантазії і навіть «згвалтування» клієнтів – щиро, як на сповіді – в нашому ексклюзивному інтерв’ю з засновницею школи Caramel Pole Dance.

- Розповідай, як ти докотилсь до такого життя – подумала я. А запитала: « чим повинна захоплюватись людина аби дійти до «критичної точки» - танці на шесті?

- В дитинстві навчалась в хореографічній школі, займалась балетом. В підлітковому віці - сучасними танцями, відвідувала театральну студію. Пізніше - здобувала музичну освіту по фаху "вокал" та "диригування". з часом життя перейшло в більш традиційну колію офісного працівника, аж поки я не вирішила спробувати себе на пілоні…

- Як виникла ідея створити студію? Що тебе спонукало до цього?

- У Львові тоді не було нічого аналогічного. Я їздила на заняття в Москву, де цей танець розвивався вже повним ходом! Коли я тільки почала займатися, багато подруг теж виявили бажання навчитися. Тож, це вже був маленький зародок нашої студії! Я зрозуміла, що багато жінок хотіли б навчитися танцю на пілоні, без елементів стриптизу: просто для себе, для коханого, як чудовий спосіб підтримки фізичної форми, гарного настрою та зовнішнього вигляду. Ідея досить швидко набувала популярності та інтенсивно розвивалася! Студія існує 3,5 роки. Вже сотні учениць встигли відвідати її стіни та спробувати свої можливості на пілоні.

- За чим клієнти йдуть у твою студію. Їм гострих відчуттів не вистачає? Чи гроші лишні водяться?

- «Стриптиз без роздягання», що здобув популярність у світі кілька років тому, прийшовся до смаку і українкам. Як стверджують фанати, поулденс покращує фігуру, розвиває пластику та підвищує самооцінку. Хтось приходить, щоб активно та з користю час провести, а хтось – аби життя урізноманітнити. Танець на шесті – більше, ніж неординарне хобі. Щоб це зрозуміти – варто один раз спробувати. Номери у пілона можна побачити в голлівудських мюзиклах, театральних постановках і навіть в найвідомішому цурку - Du Soleil.

- Ти і топлес ді-джей, і на пілоні танцюєш, і стриптизом займаєшся... І все в тебе на високому професійному рівні. А що найбільше до душі тобі самій?

- Якщо чесно - все! Я живу по принципу: солдат спить - служба йде. Займаючись одним, відпочиваю від іншого. Часто круті ідеї відносно одного проекту приходять під час занять зовсім іншим! Я просто людина така: раніше все швидко приїдалось, трохи чимось позаймаюсь, набридє - кидаю! От знайшла вихід з рутини в такій багатогранності!

- А стриптизом ти давно почала займатися? Не було перший раз страшно чи соромно роздягтись на публіці? Взагалі, памятаєш свої відчуття? Поділись враженнями!

- Пять років тому. Звісно, я трохи хвилювалася. Але я була вже достатньо дорослою і свідомою у своєму виборі, тому переживання були стосовно того, наскільки гарно та професійно я виглядаю збоку. Саме ці переживання хвилювали мене найбільше.

- Що для тебе стриптиз - це більше моральне задоволення від танцю, від публікі, від того та іншого одночасно? Чи все ж - фінансові поступлення? Що бере гору?

- Стриптиз, звісно, доволі висоокоплачуване заняття, але не варто забувати те, що воно потребує немалих постійних капіталовкладень! Костюми, взуття, тіло, зовнішній вигляд - все це обходиться в добру копієчку щомісяця! Тому задоволення - більш важлива складова! Окрім стриптизу, є немало способів простіше заробляти ті ж самі гроші. Тож це заняття дійсно лише для фанатів! В роботі є багато нюансів, потрібно постійно вчитися, рости, розвиватися, слідкувати за собою… Далеко не кожен готовий настільки жертвувати своїм комфортом! Я не дивлюся телевізор, не вживаю спиртних напоїв, не палю. Одним словом, майже як баптисти, тільки топлес! ( сміється) Хто сюди приходить заради грошей - не витримує. То треба любити, розвивати і тримати достойний рівень. А це не так просто, як здається на перший погляд.


- В нашій країні склалось багато стереотипів про стриптизерш. Їм вішають багато ярликів, мовляв – легковажні, легкодоступні, розпусні… Ти зтикалась з якимось негативом щодо себе?

На мою думку, порядність-непорядність слабо повязані з професією. Інакше, чому люди, покликані захищати народ, лікувати недуги або чинити правосуддя, поступають часто зовсім протилежно? Картина мого світогляду почала мінятися ще коли нашого священника застукали з головою сільради, благо вона - жінка. Але це вже не суттєво! Я зрозуміла - вибір за мною, і виглядати пристойною ззовні, а за лаштунками - вдаватись у «всі тяжкіє» - не моя парафія! Я оголююся на людях, відіграю з публікою їхні найбрутальніші сексуальні фантазії, зате життя моє доволі скромне та відлюдькувате. У вільний час я сиджу вдома, займаюсь творчістю.

- Кажуть, що самі строгі критики – найближчі люди. Як твої батьки відреагували на твоє бажання стриптизом займатись? Коли зустрічаєш старих друзів, колишніх однокласників - не соромно зізнаватись, що ти танцюєш оголеною?

- Всі родичі та друзі підтримують мене. Брат - колега по цеху – теж танцює топлес. А батько - адміністратор в студії! Стереотипи - це костилі для інвалідів по мозку. Кому тяжко думати своєю головою - тримається за поручні у вигляді тих, хто подумав за нього раніше! Тому так і живемо, по інерції! Робимо купу справ не усвідомлюючи, а тому, що так треба чи всі так роблять! Моє заняття - мій свідомий вибір. І я ним пишаюсь!
- Ти часто змінюєш образи - брюнетка, блондинка, рудоволоса... Які жінки на твою думку користуються більшою популярністю серед чоловіків?

- Блондинка, брюнетка - особливої ролі не грає. Важливіше, наскільки кобіті комфортно в цій ролі! Для мене зміна образу була своєрідною залежністю, я міняла зачіску мало не щомісяця. Спробувала багато всього, навіть лисою побувала! Зараз зупинилася на блонді - це завжди виграшний варіант. Мені так личить. Хоча багато разів чула, що брюнетки - пристрастніші!(посміхається)

- Чоловіки якого віку дивляться на тебе з найбільшим інтересом: юні хлопчики чи зрілі мужчини? Якій він - середньостатистичний любитель «полунички»?

- Не знаю що і відповісти! Ми працюємо для всіх повнолітніх вікових категорій, адже нас запрошують як на студентські паті, так і на ювілеї ( 50 -60 років) на корпоративи великих кампаній. Для мене вся публіка - класна, просто підхід трохи різний. З молодими більше відриваємось, для старших програма носить більш стриманий та культурний характер. Хоч часто буває все з точністю навпаки: старші відриваються по повній, а «молодняк» - стоїть, стидається.

- Чи знайомляться з тобою чоловіки прямо під час виступів? Бувають непристойні пропозиції і як ти з цим борешся?

- Виступ - моя п’єса, мій фільм, моя повість! В цих рамках я можу бути ким завгодно! Люблю фліртувати, зводити з розуму, відчувати себе "жінкою-вамп". Але додому роботу не беру, клубні знайомства - залишаються в клубі!
Важко назвати будь-яку попозицію"непристойною", коли ти стоїш на сцені в костюмі «садо-мазо», сексі-медсестрички чи зайчика-«плейбой». Це природньо, як-то кажуть, само собою напрошується. Сприймаю це, як комплімент і красиво відбиваю подачу. Люди повинні розуміти, що це роль, образ. Хоча більшість думає, що ми і вдома ходимо в панчохах, сексі-білизні та на підборах. А з хамами та «неадекватами» - розмова коротка: з ними розбирається спеціально навчений працівник охоронної фірми.

- В Україні тебе вважають майстром поулденсу. Популярне нині направлення -«артістік». Головне у ньому не акробатика, а режисура. Костюми та акторська майстерність. Хто придумує тобі образи? Де береш такі вишукані костюми? В тебе просто чудова хореографія. Я так розмію - ти сама і постановки робиш?

- Образи придумую сама, натхнення черпаю звідусіль: кіно, цирк, театр, естрада… Джерел для плідних ідей зараз - більш, ніж достатньо. Головне - ексклюзивне трактування та подача! Постановки роблю сама. Проте завжди консультуюсь зі спеціалістами з інших видів хореографії - якщо в постановках присутній характерний танець! Костюми також придумую я. Пошиттям частенько займаються кілька майстрів одночасно, на завершення власноруч обробляю усе стразами!

- Що відчуваш, коли виступаєш перед глядачами? Чи буває публіка невдячною? Чи не засмучують тебе маленьке число присутніх, чи недостатня кількість оплесків і т.д. ?

- Під час виступу в мене наступає певний транс. Його важко описати, але це фантастичні хвилини! Невдячною публіка бути небуває, може бути помилка зі сторони артиста або організатора міроприємства. Трапляється, запрошують не в той день або не на ту вечірку. Робиш те, що попросили організатори, а відчуваєш себе, як в лижах на асвальті! Чим більше досвіду, тим більше втручаюся в організаційний процес! Наприклад, запрошують на вечірку, просять супер-скромно, нікого не витягувати. А виходиш на сцену і розумієш: всі порядними були 200 грамів тому! І люди хочуть жесті! Значить, треба їм дати! Чи навпаки: жінка запрошує стриптизерку для чоловіка у подарунок, каже: «Роздягніть, робіть все, що хочете!» А ти дивишся на цю "кульбабку Божу" в новенькій сорочечці і галстуці, що сидить перед поважними коллегами - просто рука не повертається такого роздягати та "гвалтувати", танцюємо культурно і вишукано, аби завтра не соромно було на роботу йти!

В основному - кількість публіки не особливо відіграє роль! Звісно, "завести" натовп в кілька сотень значно легше ніж 20, 30 чи 50 чоловік. Розкачати можна будь-який зал, головне - вчасно зрозуміти, що саме їм зараз потрібно!

- Твій сценічний псевдонім - Карамелька - вже став брендом. Що далі? Яких вершин прагнеш? Чи не плануєш розширюватись - на Волині відкривати філію студії танцю на пілоні?

- Звісно, мрію про розширення! Карамель - у кожну хату! В багатьох містах вже запитують, коли відкрию філію у них! Як-то кажуть: швидко казка мовиться, та не швидко діло робиться! Все йде своїм ходом, зараз важливо підібрати надійних партнерів, вже є попередні домовленості. Я вірю,що хороші люди притягуються. Саме так і сформувалася наша нинішня команда!

- До якого віку плануєш на жердині крутитися?

- Питання спірне: з одного боку, переглядаючи відоме в соціальних мережах відео "бразильські бабусі", думаю, коли виглядатиму так в 50 - теж танцювати буду! З іншого - стриптиз починають помаленьку витісняти інші справи, більш важливі на теперішній момент: гастролі Topless DJ, організаційні питання, нові проекти, школа. Тому танцюю зараз досить рідко. Розвиваю своїх учениць, створюю еротичний балет та агенцію стриптизу. Готую гідну зміну!

- З яким посилом Карамелька танцює на сцені? Якби ти могла свій танець мужчинам розказати словами, що б це були за слова?

-Колись давно це прочитала, не памятаю першоджерела: "помилка більшості танцівниць у тому, що вони танцюють з посилом «я – найкраща!» Самолюбування - це онанізм. Тоді я - переключилась на посил «Ти/Ви - найкращі» - це стало моїм сценічним кредо!

-Якби в тебе була можливість звернутися до всіх жінок (за умови, що чоловіки цього ніколи не почують) - щоб ти хотіла їм сказати, порадити?

-Я часто кажу це жінкам, особливо якщо вони потрапляють в ситуацію, коли чоловік ставить їх перед вибором: " Я або твоя робота!" Вибирайте роботу! Такий чоловік сьогодні є, а завтра - нема! А те, що вас надихає - завжди буде вашим! Ну, і варто памятати, що ТВІЙ мжчина буде з повагою відноситись до всіх твоїх іпостасей, з роботою включно!

Розпитувала Юлія Дейнека, спеціально для редакції інтернет-видання Новини України - ВІСТІ-UA


Почему вы можете доверять vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Чи потрібно збільшувати покарання (розмір штрафів) за порушення ПДР?
Последние новости
11:50
Цены на аренду жилья: Киев стал самой доступной столицей в Европе
50
11:32
Цены в Украине до конца года: аналитики изменили свой прогноз
147
11:14
Малюська объяснил, могут ли в Украине признать неконституционными ограничения прав "уклонистов"
308
10:56
Гороскоп на 19 апреля по картам таро: кому из знаков зодиака необходимо быть особенно бдительным
384
10:38
Гуменюк после скандала сняли с должности руководителя объединенного пресс-центра
288
10:20
Прохладно и дожди: прогноз погоды на сегодня
203
10:02
Падение Ту-22МЗ в РФ: самолет "приземлили" в 300 км от Украины
348
09:44
Ситуация на фронте: в течение суток произошло 86 боевых столкновений, - Генштаб
215
09:26
Гороскоп на 19 апреля: прогноз для всех знаков зодиака
788
09:08
Ракетный удар по Днепру: известно о 15 раненых
274
08:57
Ставят на колени и проводят "сатанинские" ритуалы: в школах РФ объявили "акцию"
562
08:34
В Киеве возвращают плату за парковку
249
08:13
ПАСЕ признала Путина нелегитимным, а РПЦ — инструментом кремлевской пропаганды
355
07:58
Пасха без дождей, а в июле – грозы и шквалы: какое лето ожидает украинцев в 2024 году
628
07:36
Можно ли читать молитвы с телефона: ответ священника
490
07:14
Трамп ненавидит Украину: Politico пишет о глубоких корнях этого чувства
686
23:11
Два Зодиака скоро встретят родную душу: кого ждет судьбоносный период
1.2т
22:57
В Виннице мать топила 8-летнего сына: новые подробности
655
22:43
Разоблачен агент России, который готовился к покушению на Зеленского
647
22:19
Вторжением в какие страны Путин может проверить решимость НАТО: ответ Financial Times
680
22:03
В Украине теплее не станет: прогноз
431
21:58
"Невозможно отделить Киев от России": как Гундяев в Самбуле устроил скандал из-за Украины
1.4т
21:33
Германия прекращает финансовую поддержку украинских беженцев: кому именно, почему и как
4.8т
21:14
Россия и Иран превращают Израиль и Украину в "военные лаборатории", - The Hill
508
20:56
Путин приказал не отпускать яйца до инаугурации: от местных властей требуют держать цены
1.4т
20:41
Выбраны два основных направления: полковник ВСУ предупредил, где оккупанты проведут летнюю кампанию
666
20:18
Умер отец Ани Лорак: певица пишет, что разбита от горя
20:01
ВСУ ликвидировали "героя" российской пропаганды несколько офицеров
644
19:52
Скоро станут успешными: астрологи определили главных счастливчиков по знаку зодиака
1.3т
19:34
Нельзя постоянно рассчитывать на США: Боррель сделал резкое заявление о ПВО для Украины
724
19:16
Астрологи назвали знаки зодиака, которых ждет большое разочарование на этой неделе
1.1т
18:58
Где покупают больше всего электромобилей: рейтинг украинских регионов
507
18:40
Шмыгаль предупредил Запад о третьей мировой войне
572
18:22
Киевлянин бросался ножами в спасателей, которые помогали выпавшей из окна женщине
584
18:05
Взрывы в Джанкое: в ГУР рассказали об ударе по аэродрому
530
17:47
Последний звонок в школах Киева: что нужно знать родителям
529
17:29
В Украине фиксируют дефицит электроэнергии: потребителей ждут ограничения
541
17:11
Снег возможен не только в Карпатах: синоптик дала прогноз погоды на завтра
673
Больше новостей

Продолжая просматривать Вести-UA.net Вы подтверждаете, что ознакомились с Политикой конфиденциальности и согласны с использованием файлов cookie